середу, 23 січня 2013 р.

Група 1. Антивірус Avast


Антивірус Avast — хороше рішення для тих, хто не хоче перевантажувати систему комп’ютера. Avast підійде тим користувачам, які вважають за краще не зберігати на комп’ютері серйозні конфіденційні документи і файли. Вважається, що даний антивірус добре себе проявляє якщо ви багато працюєте з електронною поштою, популярними сайтами і так далі. У компанії Avast створено величезний банк даних вірусних програм. Він створювався протягом декількох років разом з користувачами продукту. Це може гарантувати максимальну захищеність від усіх відомих комп’ютерних вірусів. 
Компанія AVAST Software, заснована в 1991 році  у Чехії. В  той  час у фірмі працювало 5 співробітників. На сьогоднішній день у штаті нараховується більше сотні чоловік.  Головний офіс   знаходиться у Празі.
 Пройшовши за посиланням http://www.avast.com/ru  ви виявите, що до ваших послуг три пакети для завантаження: платні (Pro і Internet Security) і безкоштовний (Free) для некомерційного використання.  Безкоштовна програма забезпечить вашому комп’ютеру базовий захист. Багато користувачів не довіряють цій програмі і скаржаться на те, що розробники цього продукту занадто часто і наполегливо пропонують купити повну версію продукту. Крім того, через роботу програми вельми часто страждають мережеві драйвери, які забезпечують зв’язок комп’ютера зі світовою павутиною.
Назва avast! походить від абревіатури Anti-Virus — Advanced Set (англ. Антивірус - просунутий набір). Примітний той факт, що розробники не прагнули, щоб абревіатура збігалася з англійським словом avast!, Що означає «стій». Це вийшло випадково .
Для  завантаження  і  запуску avast! Free , Pro Antivirus і Internet Security  перейдіть  за посиланням http://www.avast.com/ru при цьому  ваш ПК повинен відповідати наступним критеріям:
Підтримувати  операційні системи:
Windows 7 (будь-яка версія, 32 - або 64-розрядна);
Windows Vista (будь-яка версія, крім Starter, 32 - або 64-розрядна);
Windows XP з пакетом оновлень SP2 або вище (будь-яка версія, 32 - або 64-розрядна).
Мінімальні апаратні вимоги
мікропроцесор Pentium 3;
158(для безкоштовної версії) і 256 Мб оперативної пам'яті;
 380 Мб вільного дискового простору.
Звертаємо увагу на те, що avast!  запускається тільки на ПК під управлінням Windows XP і більш нових ОС. Операційні системи Windows старіших версій (Windows 95/98\2000) не підтримуються.
Для оптимальної роботи видаліть з комп'ютера інші антивіруси, перш ніж встановлювати avast!.
 Перед вами таблиця порівнянь можливостей безкоштовної Free Antivirus і платної  Pro Antivirus.



Немає коментарів:

Дописати коментар