середу, 23 січня 2013 р.

Група 3. Dr.Web


«Одним з останніх «вподобаних» мені вірусів був PM.Wanderer, який був написаний дуже давно, в 1996-97 році. Є «цікаві» зразки і зараз. Але мене вони не «чіпляють», - це слова Ігоря Данілова, російського  розробника  серії антивірусних позробки антивіруса Ігоря Данілова починається з 1991, коли він керував компанією «Диалог-Наука» у Санкт-Петербурзі.  Під маркою Dr.Web антивіруси розробляються і поширюються з 1994.У 2000 році — Dr.Web отримав сертифікат відповідності Міноборони РФ. Різко збільшена частота виходу оновлень вірусної бази — до декількох разів на годину. Характерною особливістю антивіруса Dr. Web є можливість установки на заражену машину. В процесі установки проводиться сканування пам'яті і файлів автозавантаження, перед скануванням проводиться оновлення вірусної бази. При цьому випуски оновлень вірусних баз з'являються кожні декілька годин, або й частіше.

Dr. Web — антивіруси цього сімейства призначені для захисту від поштових і мережевих черв'яків, руткітів, файлових вірусів, троянських програм, стелс-вірусів, поліморфних вірусів, безтілесних вірусів, макровірусів, вірусів, що вражають документи MS Office, скрипт-вірусів, шпигунського ПЗ , програм-викрадачів паролів, клавіатурних шпигунів, програм платного дозвону, рекламного ПЗ , потенційно небезпечного ПЗ, хакерських утиліт, програм-люків, програм-жартів, шкідливих скриптів й інших шкідливих об'єктів, а також від спаму, скамінг-, фармінг-, фішинг-повідомлень і технічного спаму.
 ВАЖЛИВО! Установка Dr.Web здійснюється на ПК під управлінням Microsoft Windows7 і ХР лише для 32-бітових систем.
Програму  DrWeb можна або отримати на диску при покупці коробкової версії антивіруса, або завантажити з сайту розробника. Причому на сайті доступні як пробна, так і комерційна версії антивірусної програми. За пробну, платити не потрібно, а відмінність у її встановлення полягає у відсутності процедури введення реєстраційного ключа.
Перед встановленням переконайтесь, що на Вашому ПК немає інших антивірусних програм, оскільки наявні в їх складі резидентні модулі можуть призвести до конфліктів.
Вимоги:
Windows 8/Vista (32 - і 64-бітові системи).
Оперативна пам'ять: не менше 512 МБ.
Вільний  простір на жорсткому диску: ~ 330 МБ. Тимчасові файли, створювані в ході установки, зажадають додаткового місця.
Додатково для установки брандмауера необхідно ~ 7 МБ.
Windows 7/XP (тільки 32-бітові системи).
Вільний простір на жорсткому диску: ~ 50 МБ.
Додатково: доступ до мережі Інтернет для реєстрації та отримання оновлень.
Dr. Web Windows   -мінімальний  захист від вірусів і хакерських атак. Не має захисту від  інтернет –погроз і  функції батьківського контролю.
Можливість встановлення на Windows  8/Vista(64-бітні системи), ХР (32-бітні системи)
1ПК/1 рік  140 грн.
Продовження ліцензії на 12 місяців – 169,80 грн.
Dr.Web Security Space  Pro– комплексний захист від інтернет- загроз. Можливість встановлення на 32 і 64 –бітні системи.
1ПК/1 рік  169,50 грн
Продовження ліцензійної угоди на 1 рік –229,80 грн.
Якщо ви  завантажили електронну версію з  офіційного сайту
ціна на офіційну ліцензійну угоду така ж як і при покупці коробкової версії.
 Після покупки і встановленя на ПК  даного антивірусного забезпечення необхідно зайти на офіційний сайт  і за допомогою ліцензійного сертифікату і серійного номера, які знаходяться всередині коробки, зареєструватися для отримання ліцензійного ключового файлу , який дозволить вчасно отримувати обновлення сигнатур  для програми (декілька раз на годину)
Маючи ліцензійну угоду на користування даною антивірусною програмою  можна скористатися лікувальним утилітом  Dr.Web CureIt!. Це скануюча підсистема яка здатна здійснювати  вибіркову перевірку дисків, BIOS. Можна використовувати одноразово, але вона не може бути постійним засобом для захисту комп'ютера від вірусів. Dr.Web CureIt! завжди має у своєму складі самі останні вірусні бази Dr.Web, але вона не оновлює антивірусну базу. Таким чином  Dr.Web CureIt! актуальний тільки до виходу нового доповнення (як правило, доповнення до вірусних баз Dr.Web випускаються двічі в годину).
Для того, щоб перевірити комп'ютер антивірусом Dr.Web CureIt! в наступний раз його необхідно знову завантажити.


Немає коментарів:

Дописати коментар