середу, 23 січня 2013 р.

Вступ


У три восьмому  царстві, три шістнадцятій  державі  жив-був хлопчик Сергійко  і його улюблений комп'ютер.
Хлопчик любив грати, але не любив доглядати за своїм другом.  Іноді він його чистив, але це було дуже рідко.
І ось одного разу він хотів пограти на своєму комп’ютері , а той не працює, жодна програма не йде. Скоро казка мовиться, та не скоро діло робиться ...
Сергійко  подумав, що комп'ютер захворів, став шукати в шафі теплий одяг. Він накрив  машину теплою ковдрою, двома шарфами, шапкою, шубою. Потім пішов на кухню, приготував чай з лимоном. Хлопчик поставив чай на комп'ютерний стіл, щоб його вірний друг випив чаю і поправився, а сам кинувся дзвонити в швидку допомогу, але там чомусь весь час кидали слухавку, не вислухавши до кінця симптоми хвороби.
Пізніше з роботи прийшла мама і пояснила, що лікувати комп'ютер треба по-іншому. Вона викликала «лікаря». Він прийшов через півгодини і сказав, що комп'ютер дійсно серйозно хворий, а вірус у нього з Інтернету.
 Лікар  зробив операцію і  Сергійків товариш  одужав. Стали вони жити-поживати краще колишнього.
  «Сказка  - быль, на в ней намек, добрым молодцам урок»
Ми, група учнів 9 класу, вирішили більше дізнатися про доброго Лікаря, який робить операції і рятує  комп'ютери від хвороб. З цією метою було проведено проектну роботу по дослідженню антивірусних програм  які представлені в інформаційному просторі України, визначити основні характеристики і особливості кожного продукту.
Ринок антивірусних програм  представлений порядка сімдесятьма  екземплярами. Всі вони поділяються на 1) детектори; 2) фаги;  3) ревізори; і 4)вакцни.
Це інформаційні продукти виробництва різних країн і компаній. Кожна з них запевняє що їх програми є найкращими і  налічує мільйони користувачів. Звичайно, дізнатися думку всих цих мільйонів ми не можемо, але вподобання невеликої групи, а саме учнів 6-11 класів та вчителів  нашої школи ми мали змогу визначити.

Немає коментарів:

Дописати коментар